Over Kirsten & contact

Over mij

Ik ben een grafisch ontwerper die het liefst op een persoonlijke manier een duurzame band opbouwt met opdrachtgevers. Ik leg graag gouden eieren op het gebied van webdesign en interactie ontwerp, en vind het erg leuk om het hele traject hiervan te begeleiden. Van het bepalen van de doelgroep middels ‘empathie sessies en de begeleiding bij de informatiestructuur en content voor de website, tot aan oplevering. Ook ontwerp ik complete huisstijlen, flyers, promotiemateriaal, posters, advertenties, banners en infographics.¬†En vind het erg leuk om illustraties te maken.

Ik werk binnen een hecht freelancenetwerk van programmeurs, front-end developers, fotografen, copy-writers, illustratoren, drukkers, vertalers en SEO-specialisten. Gezamenlijk verzorgen we prachtige projecten.

Naast mijn werk ben ik muze van mijn echtgenoot Martijn Hesseling (beeldend kunstenaar, bekijk zijn werk, het is prachtig) en zorg ik voor onze twee kinderen: zoon Ilias (8) en dochter Dauphine (3 jaar). Ik droom van het leven op het platteland, waarbij ik vanuit mijn kantoor uitzicht heb op koeien en mijn eigen moestuin. Ik lees graag kookboeken, maar kook zelf nauwelijks. Drink graag na gedane arbeid een fijn glas wijn en houd van lezen en goede series kijken.

Voor ontwerpwerkzaamheden of het geven van een empathie sessie ben ik bereikbaar op kiek@kiek.org of 06-19408204.

Volg mij op Twitter, voeg mij vooral toe op LinkedIn of Facebook!

Hartelijke groet,
Kirsten